Packat och klart

Nu har jag käkat och Morbror och hans familj gick nyss. Morfar och Maja gick strax innan.
Det är skönt att vara hemma i stockholm men ändå saknar jag göteborg. Lärde känna fina människor där, speciellt Crille. Skön snubbe! Jag och Emma ska dygna för jag kommer aldrig kunna komma upp ur sängen 5 på morgonen så hellre är jag vaken. Nu ska fixa lite till sen ska jag dra och bada med Emma och Pappa. Kanske hör av mig precis innan jag drar vid 5. Hööööööööööörs :-)
Gammla bilder med Hedda.


Hemma!

Tja hemma, skönt! Halv 7 drar jag till Kappelskär och sen vidare till Åland. Vi hörs om en vecka igen.

I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.

Nu kommer jag vara borta i två veckor i Göteborg, imorgon blir det gothia sedan Hedda vecka! Shopping, killar och leva livet i Gbg. Najs.. Bli resan ner blir med Ellen, Hedda, Peter och Oliver. (Peter = Heddas pappa, Oliver = Heddas lillebror.)
Ska upp 6 eller 7 imorgon ska duscha och vet inte vad jag ska ha på mig. Och efter Hedda veckan ska jag till Åland med Familjen men först blir det tåg i 3 timmar ensam. Då kommer det bli många sms!
Hemma 22.00 i Stockholm Fredag om två veckor. Byter packning och morgonen efter blir det Åland.
SEEEEEEEEEEEEEES :D Njut av livet så länge!

Du är en fantastisk vän!

Du är speciell på ett väldigt bra sätt. Du är helt underbar vän. känt dig snart ett år och har verkligen tyckt om dig sen dess. Du finns långt in i mitt hjärta. Finns alltid för dig stumpan! <3

Jag vill inte gilla dig mer än som kompis.

Tjena mitt bena! hur är läget? :) Nej, är inte seriös någonstans.. Har super duper tråkigt. Titta klockan liksom 02.42 är klockan nu och jag ligger upp vaken själv, nedå inte mobbad alls. Idag ska jag väl träffa någon rolig människa eller människor, vill ej vara en soffpotatis idag igen. Vaknade 4 igår, hemskt! Hela dagen förstörd. Kom hem vid kvart över sex. Jag legat och degat i soffan sen dess. Men efter Damfotbolls matchen Sverige-Japan. Cyklade jag, Emma och Josefina ner till Dreviken och tog ett kvälls dopp. Såklart är det varmare i vattnet än i luften så man ville ju inte gå upp.
På söndag blir det Gothia i en vecka efter det blir det en vecka med Hedda i Göteborg.
Sen blir det en tog resa själv från Gbg-Sthlm i tre o en halv timme.
Sedan bär det av mot Åland med familjen, hoppas det blir kul för jag har varit rätt ati mot den resan..
Tre veckor från mitt hem, min säng och mina vänner som inte går i mitt lag.. finns några få som kommer sakna extra mycket!!
Godnatt, nu ska jag sova och inte vakna typ 4 på eftermiddagen ;)
Jag älskar dig otroligt mycket Odette! ♥

Veronica Maggio - Snälla bli min


Smile bitch

Vaknade ett. Skönt fast jag skulle träffa Jennifer och Felicia, men skulle varit tolv i gullmars. Ouup! Mitt fel.
Runt sex ska jag träffa Ellen, det var ett tag sen. Vi får se vad vi hittar på. Hörs!

Johan Falk

Nu blir tv min, det har varit det sen halv tio. Johan Falk! Bästa drogen. -Joel Kinnaman♥
See you soon.


Dålig sömn

Anonym om The killing:
Vad är dib riktiga hårfärg? :)
Svar: Din* Men min riktiga hår färg är typ råttfärgat men eftersom jag inte låter mitt hår växa ut så vet jag inte säkert. tycker att vi säger råttfärgat. Kram

Inte sovit mycket på tre dygn, försökt dygna i tre dagar men inte lyckas. Sovit kanske 8 timmar sammanlagt. Hemskt va? Mycket. Men ska försöka få fram morgon dagens händelser. Nu snackar jag lite med syrran o hennes kompisar. Ska bara vara hemma ikväll. Skön för det var längesen. Dags för mig att dra ut och springa, hörs sen!

The killing

Två bilder jag hittade på Fannys blogg, bilderna är från bowling kvällen med fotbolls laget.
Jag var på sjukvården/sjukhuset eller vad man nu ska säga? Jag hade svinkopper i mitt sår. Käkar pencllin, mums eller inte.. Äckligt stora tabletter!
Halv blir det The Killing på tv, Joel Kinnaman är med så måste se.
Imorgon ska jag träffa Odette, hon ska sova hos mig. Godnatt

Akuten/Sjukvården

Dags att börja röra sig mot centrum, ska till sjukvården. Titta en sår om det är infekterat, riktigt trist för jag var tvungen att åka ifrån Hedda ute på landet och nu är hon själv med tre vuxna och 4 småbarn.
Planerna för helgen håller på att planeras just nu. Har inte så mycket att berätta men vi hörs!
Bruna ben!!

Träning

Hemma igen! Min natt har varit riktigt hemsk, det börjar med att jag och Odette går upp och lägger oss vid elva-tolv någon gång. Vi bådar somnar, sen väcker Odette mig vid två och säger jag har jätte ont i halsen.Jag gick ner med henne till Katja sen går upp igen, då kan jag inte somna om och ligger i mörkret helt själv. Jag trodde jag skulle dö.
Ärligt talat så fick jag tårar i ögonen, fråga mig inte varför? Jag är sjukt rädd för mörker. Sen låg jag klar vaken till 4 ringde och smsade med några som var vakna. Typ halv 5 så gick jag ner och la mig soffan och somnade 6.
Sen blev jag väckt 9 för dom tänkte att jag kan gå upp och lägga mig. Jag gjorde det men sov bara en halv timme.
Sen fixade jag mig och gick ner igen, resan tillbaka blev med Odettes mormor Mimmi. Ikväll blir det träning och sen slappa själv hemma. Pappa och mamma ska på konser. Kram

Böghög ♥

Mot Ågesta

Om ni ser mig, hälsa! DRIVER.. Men ska till Odettes land i Ågesta, hennes morfar Bengt ska hämta mig snart.
Dålig bloggning kommer det bli men försöker höra av mig så snart som möjligt! Kram


Vem kan mitt lösenord?

?